Hotel Mondragon / Cocktailbar Eleven

kamers en suites | Zierikzee

In het historisch hart van Zierikzee, is het luxueuze Hotel Mondragon een plaats waar iedereen zich direct thuisvoelt. Mede door de verlichting en de juiste plaatsing ervan is, in samenwerking met Studiobink, de romantiek van lang vervlogen tijden is duidelijk voelbaar gebleven in de kamers en suites van het eeuwenoude gebouw.

Naast de kamers zijn ook het restaurant Cristo en de entree voorzien van prachtige verlichting en als kers op de taart in 2023 in de vernieuwde Cocktailbar Eleven.

De ongedwongen sfeer en de exotische details in het interieur van Cocktailbar Eleven in Hotel Mondragon in Zierikzee brengen je naar internationale sferen. Sfeervolle muziek passend bij het moment van de dag én uiteraard de juiste verlichting zorgen voor een perfecte ambiance.

Het 3-fase spanningsrail systeem van Nordic Aluminium is de perfecte manier om die ambiance te regelen, met dimbare LEDspots van SLV en hangarmaturen, aangevuld met wandlampen die los van elkaar geschakeld kunnen worden is op ieder moment van de dag de juiste lichtnuance te creëren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then