Home / Referenties / Horeca
Strand 90 - Domburg
Badhotel Domburg opende op 1 juli 2013 een splinternieuw strandpaviljoen aan de Zeeuwse kust: Strand 90. Een prachtige plek om te genieten van de Hollandse kust!
Rasoc stelde het verlichtingsplan op en leverde ook de verlichting.
»
Bioscoop van Heemstrabaan | Beuningen
Deze prachtige nieuwe service bioscoop werd in 2012 opgeleverd. Twee gezellige en overzichtelijke filmzalen met in totaal tweehonderd zitplaatsen. Als kers op de taart hangt in de foyer / entree een prachtige special van Rasoc!
»
Club Ziggo | Amsterdam
Naast het Ziggo Dome vindt u Club Ziggo. Hier wordt u mee genomen in de fascinerende wereld van entertainment en kunt u er zelf onderdeel van worden. Hoor als eerste de nieuwste muziek, maak zelf muziek of speel mee in je eigen videoclip.
»
Woodbrooke Hotel | Barchem
Gelegen in de bosrijke omgeving van de Kalenberg in Barchem is het Woodbrooke Hotel de perfecte locatie voor uw verblijf. Het drie sterren hotel is ook ideaal voor bedrijfsfeesten, zakelijke events of bruiloften.
»
#Bruut | Nijmegen
Bar, restaurant en uitgaansgelegenheid onder één dak! Ontbijten, lunchen, dineren, borrelen en uitgaan doe je bij #BRUUT! Na een verbouwing heeft het oude Nieuw Oost, een nieuwe naam: #BRUUT!
»
De Kantine | Oosterbeek
Heerlijk uit eten, dineren of lunchen in de hippische sferen van restaurant De Kantine in Oosterbeek. Perfecte sfeer, het voortreffelijke gastheerschap.
»
Restaurant Bluf | Berg en Dal
Gezellig sfeervol restaurant met internationale menu kaart. Jonge, enthousiaste ondernemers met veel ervaring en kennis van zaken.
»